Решението на Васил Василев - Зуека да емигрира в Испания хвърли

...
Решението на Васил Василев - Зуека да емигрира в Испания хвърли
Коментари Харесай

Колега на Зуека защити решението му по категоричен начин!

 Решението на Васил Василев - Зуека да емигрира в Испания хвърли всички в ступор и съумя да измести фокуса даже от най-актуалните политически вести сега, както и такива, свързани с ковид и новите ограничения. Широк отзив получи неговото изненадващо за всички ни решение и отприщи вълна от мнения. Едни го поддържат, други жигосват.  

Репортер на Блиц се свърза с режисьора и артист Жоро Низамов, който дълги години работи със Зуека. Оказа се, че и той е сюрпризиран от решението му, писали са си тези дни и застава компактно зад него и го поддържа в новия му път. 

- Г-н Низамов, очаквахте ли емигрирането на Зуека в Испания да провокира подобен голям отзив в обществеността? 

- Това е въпрос за персонално решение! Той е задоволително зрял, носи глава на раменете си, с цел да вземе такова решение. Зуека не е 15-годишен малчуган, който взима спонтанни решения, има задоволително мисловен багаж и опит зад тила си и очевидно по този начин е решил. На телефонния номер не отговоря, защото ми изясни, че е в някаква дупка и обсегът не е добър, писахме си на месинджър и му пожелах " на добър час ". Но не си е сменил телефона, същият си е. 

- Изненадан ли сте от реакцията на хората във връзка напускането му от България?

- За мен е пъклен жалко да го оплюват поради това негово решение. Зузи е почтен човек, душичка, извънредно сладостен и мил. Четох някакви отрицателни мнения, че " мишките напускали кораба " и така нататък, което са цялостни нелепости! Решил е да замине и да живее в чужбина! Какво от това?! Не мога да схвана за какво някои хора го демонизират поради неговия избор. В края на краищата, не е тръгнал да избира хора по улиците.

- Може би това се дължи на обстоятелството, че е сполучлив, добре заплатен и никой не е очаквал от него такава реакция?

- Той е сполучлив. Още откогато го видяхме в " Ку-ку " не е слизал от екран, това са към този момент 30 години. Той е най-тиражираният български артист и не виждам кой е по-успешен от него от това потомство. 

- Говорили ли сте си с него преди от какво е неудовлетворен и че има такива упоритости да емигрира?

- Когато стопираха " Господари на ефира ", леко се стресира. Питаше се тогава за какво го направиха, на кой бръкнаха в " г*за ". Те се стремяха по всевъзможен метод да има правдивост и в действителност бяха колектив. Навремето, когато съществуваше " Господари на ефира ", даже катаджиите бяха по-толерантни. След спорането на предаването и те започнаха да беснеят по пътищата. Миналата година осъдих два пъти КАТ за безчинства. 

- Какво имате поради? 

- Свалиха ми номерата на колата, безусловно без причина и нелегално. Пълни кретени! Докато го имаше " Господарите " и като те видят кой си, въобще не се занимаваха с теб. След прекъсването на предаването започнаха безчинства, неизвестно за какво. Защото са облечени в униформа и им е дадена дребна власт. Срещу това се бореха " Господарите " и Зузи беше доста отчаян, тъй като той има чиста душа и справедливостта и на първо място. Явно го е " ухапало кучето " с това, че стават несправедивости в тая страна и е решил да се махне.

На негово място бих постъпил по същия метод. Настъпъят ли ми чистолюбието - газ с 200. Не знам при него какво тъкмо се е случило, не сме го коментирали. И за мен пристигна като гръм от ясно небе. Жена ми ми сподели, че го е прочела. Той заслужава най-хубавото, тъй като всичко, което е постигнал, е с помощта на гения си и това, че е извънредно почтен човек. Не разбирам за какво хората въобще имат мнение по този проблем и го атакуват, откакто го познават само от дребния екран. Като не го харесват да изключат тв приемника и край! Това си е персонално решение!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР